Home KändisarStickning – den nya trenden
Stickning – den nya trenden

Stickning – den nya trenden

Att sticka kan av många ses som något gammalmodig och tantig sysselsättning, men det är helt fel! Faktum är att stickning är en het trend på uppgång. Vare sig du är ung eller gammal, man eller kvinna, stickning är en hobby som passar alla. Prova gärna att ta en titt online för att hitta en mängd underbara garner och mönster och kom igång med stickningen du med.

Gammalt hantverk som blivit mode

Stickning är ett gammalt hantverk med gamla anor som den senaste tiden åter har blivit populärt. Stickning är från början en praktisk sysselsättning då man använde stickade plagg för att hålla värmen, idag är det ett trendigt tidsfördriv som syns i allt från mode till sociala medier. Tack vare sociala medier har stickande spridit sig bland yngre och det finns idag stickkaféer där stickfantaster kan samlas för att utbyta mönster, skapa sina alster och träffa likasinnade.

Flera fördelar

Det finns flera fördelar med att sticka. Du har inte bara möjlighet att leva ut din kreativitet, det är även väldigt avslappnande och lugnande. Dessutom är det ett bra sätt att skapa personliga och hållbara plagg. Hantverk och stickning är en del av en hållbar livsstil. Stickning är inte bara en tillfällig trend, det är här för att stanna.