Home KändisarAnordna med maskerad med kändistema
Anordna med maskerad med kändistema

Anordna med maskerad med kändistema

Maskerad är ett säkert kort för att göra en fest lyckad. Klä ut sig är riktigt roligt och gästerna blir engagerade och involverade redan innan de har kommit till festen. Det gäller dock att komma på ett tema till festen som är roligt och som alla är bekväma med. De flesta gäster kommer troligtvis att uppskatta ett kändistema. Gästerna kan då klä ut sig till sin idol.

Välj om ni vill ha idoler och kändisar från en viss tidsera eller kanske en viss genre. Eller om gästerna helt enkelt ska få välja själv helt och hållet vilken kändis de vill klä ut sig till.

Er egna kändisfest

Kändisfester kan ibland vara mycket omtalade. Ibland i positiva sammanhang, men ofta i lite mer negativa. På er egna kändisfest kan ni klä ut er till era idoler, och ändå slippa all drama. Om du vill hitta kläder eller dekoration till festen kan du ta en titt här. Men det kan också vara roligt att skapa din egna outfit.

En del av det roliga med maskerad handlar om att vara kreativ och hitta på lösningar. Men självklart kan du behöva köpa vissa attiraljer för att göra utklädnaden helt perfekt.