Home ModeHitta ditt mode
Hitta ditt mode

Hitta ditt mode

Är du trött på att se samma tråkiga plagg i affär efter affär? Då ska du klicka här för att istället hitta coola och praktiska kläder som passar just dig. På sajten finns allt från skejt-hoodies till kepsar och korthållare från märken som Dickies, Under Armour och Douchebags.

Trendigt mode för aktiva

Patches and Pins har kläder för personer som lever aktivt: skejtar, tränar, rör sig i sin stad och hänger med kompisar. Det är avslappnat, bekvämt, och riktigt, riktigt coolt. Det är inte för inte som skateboard i år för första gången blev en OS-sport!

Amerikanska klassiker

Här hittar man flera riktiga klassiker från USA. Man kan köpa traditionella kepsar från tungviktaren New Era. Eller varför inte testa någon från Philadelphia-bördiga Mitchell & Ness?

Svenska märken

Även den som är intresserad av inhemskt och lokalt mode kan hitta mycket intressant hos Patches and Pins. Douchebags startades av Jon Olsson och norrmannen Truls Brataas, och Lemmel har anor i Gällivare. Patches and Pins gör också släpp under eget namn. Ytterligare ett svenskt märke i affären är Pontus Alvs skejtmärke Polar Skate co.

Miljömedvetna val

I Pacthes and Pins inriktning ingår dessutom ett tydligt miljötänk i och med märken som exempelvis svenska Dedicated och Sqrtn Company. Bilder och mycket mer från butiken hittar man även på Instagram: https://www.instagram.com/patches_and_pins/.